SÈRIE
81
page-template-default,page,page-id-81,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Maonesa, no pot estar quieta un segon. Quan no sona bateria, fa voltes a un camp d’atletisme. La vida no és un esprint, és una carrera de llarga distància, com les que li agraden a ella. Va arreplegar un grupet de músics joves i ara es diuen Nòmades. Diu que no li agrada ser el centre d’atenció, que per açò és bateria i no cantant, però, tant com passa, la gent la segueix. Quan sigui gran, vol ser, sí, bateria i compositora, i sí, és una professió real.

Artista argentí criat a Menorca. Ell diu que, com a artista, quan la creació no existeix, hi ha un buit. Viu l’art com una via d’autoconeixement i creu que la realitat que experimentem és una creació pròpia de cada individu. Actualment, està treballant en un nou àlbum centrat en la fusió de disciplines i la col·laboració amb altres artistes. Afirma que hi ha milers de milions de formes de viure l’amor.

Ciutadellenc, amb un tros de cor a Catalunya i una cama a Anglaterra. Es dedica a fer coses, majoritàriament dins l’àmbit audiovisual. A vegades se li envà l’olla; qui no el coneix se sorprendrà, però és que la seva vida és una interpretació d’una performance constant que no s’acaba ni quan dorm. Diu les coses com li venen, sense pensar gaire. S’inspira en la mundanitat filtrada dels reality shows, programes de telerealitat.

Alaiorenca de cap a peus. És periodista, però no ho vol ser. Està farta de fer el que s’espera d’ella. Està en un impàs, un procés d’adaptació a la persona que és realment, deixant enrere la que era. Parla d’introspecció personal mitjançant l’escriptura i de relacions humanes. No té filtre, és estranyament directa. Li agrada la festa, li preocupa el futur, s’ho passa bé coneixent gent nova i respecte les persones que fan el que volen, no el que els ha estat dictat.

Santclimenter de cul inquiet. Si no s’enfila per una roca, és o a dormir amb hamaca enmig d’un bosc o a botar de penya-segats de vint-i-quatre mil metres. Addicte a l’adrenalina. No beu, no fuma, no es droga: ‘ben sa’.

Ferrerienca amb ganes de canviar el món. Estudia ciències polítiques, està involucrada en diferents associacions i partits polítics de l’illa. Diu que la base de la societat és l’educació i defensa que canviar el món no es tracta de fer grans coses, sinó que són més aviat petits gestos que creen una cadena de repercussió positiva. És com plantar una llavor i tenir paciència fins que floreixi. Conscient que passa al món i activista. Pacífica, però no pacifista.